Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 14. april 2011 kl 20.15 Nummer 1

Må gjøre stand-up


Det er ikke bare treningsutfordringer for de unge keepertalentene på Helgelandsmoen. Kveldens oppgave er å opptre med et stand up-show foran en fullsatt sal. Komikeren Jonas Rønning gir dem et lynkurs før de skal ut på scenen.

I kveldens episode får deltakerne besøk av både landslagskeeper Ingrid Hjelmeseth og stand up-komiker Jonas Rønning. Etter et lynkurs blir de sendt til den lokale folkehøgskolen for å kjøre et stand up-show foran en fullsatt sal.

Kun en jente igjen
Det var Sunniva som måtte forlate Helgelandsmoen forrige uke, og det betyr at Hannah er den eneste jenta igjen i konkurransen. Hun skal kjempe mot syv gutter om tittelen Norges største keepertalent.

Konkurransen er tøffere og nervene sitter utenpå når det er tid for nok en nominering. Juryen synes også det blir vanskeligere å bestemme hvem som skal hjem, og diskusjonen i juryrommet blir mer intens.

Om serien
40 av landets største keepertalenter er blitt til åtte gutter og tre jenter mellom 15 og 17 år. I ukene fremover skal de bo, trene og konkurrere på Helgelandsmoen. De skal kjempe om å bli kåret til Norges største keepertalent, og bare én kan vinne. Premien er et treningsopphold hos en av verdens mest berømte fotballklubber – FC Liverpool.

Frode Grodås og Stig Inge Bjørnebye er trenere og har ansvaret for det sportslige opplegget. Deltakerne må gjennom flere treninger hver, i tillegg til å bli satt på harde utfordringer. Hvor lenge hver deltaker får være med i konkurransen, avhenger av talent, oppførsel og innsats. En etter en vil deltakerne bli tatt ut av konkurransen og til slutt vil det stå igjen en vinner – nemlig Norges største keepertalent!

Norsk underholdningsserie i 10 deler (2010)
Programleder: Harald Thingnes
Produsert av: Eyeworks Dinamo for NRK
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/ 975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900