Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 28. oktober 2008 kl 21.25 Walkabout: Irland rundt på 80 kroner

Ferden fortsetter

Nils og Ronny fortsetter sin reise rundt Irland. (Foto: Nils & Ronny)
Nils og Ronny fortsetter sin reise rundt Irland. (Foto: Nils & Ronny)
The No Budget Team fortsetter sitt skakke og noe umulige tv-prosjekt. De skal Irland rundt på 15 dager, kun med et fenalår, nok akevitt og sigaretter i sekken. Reisekassa er nå på skarve 3 euro.

Godt hjulpet av radiostasjonen de har knyttet kontakt med har Nils og Ronny det som plommen i egget, selv uten penger. For en liten innsats som gartnere får de overnatte på et av Irlands topphoteller og flere oppgaver står i kø for de glade gutta: Som motytelse for kost og losji får Nils og Ronny i oppgave å filme bryllupsfesten til irske Valerie og australske Tom. Festen viser seg å utarte til et irsk haraball med 300 oppglødde gjester og fri bar. Og det nybakte ekteparet får selvsagt en smak av både fenalår og akevitt før de forlater festen.

Ferden videre går til byen Limerick der Nils og Ronny blir med på treningen til et av Irlands beste jente-rugbylag…

Om serien
Walkabout er et annerledes reiseprogram, litt utenfor allfarvei, der Nils og Ronny møter uvanlige mennesker på ukjente steder. I løpet av åtte episoder reiser de både til Irland, Jerusalem og India. Nils og Ronny kaller programserien "en roadmovie fra resten av verden", og garanterer en underholdningsdokumentar med ikke helt dagligdagse opplevelser.

Denne gangen reiser Nils og Ronny også på lavbudsjett, og 80 kroner er alt de har når serien starter. Irlands mest populære radioshow hekter seg på, og Nils og Ronny avgir daglige liverapporter fra livet langs landeveien. Før den første uka har gått er Hønefoss største sønner blitt allemannseie og stjerner på den grønne øya. Irene er også kjent for sin raushet, og i sin iver etter å hjelpe gutta tar det hele snart form av en nasjonal dugnad.

Programmet er sendt tidligere.

Reiseprogram. Produsert av Nils & Ronny AS i samarbeid med NRK (2005)
Med: Nils Henrik Wærstad og Ronny Kristoffersen
Pressekontakt: Anna-Marie Normann 23 04 78 53LENKER
  • Les mer: