Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 22. mai 2004 kl 22.40 Store Studio nachspiel

Nachspiel med Kiss-legende

Anne Lindmo og Per Sundnes koste seg på nachspiel med Gene Simmons. (Foto: NRK)
Anne Lindmo og Per Sundnes koste seg på nachspiel med Gene Simmons. (Foto: NRK)
Det er mange kvinner som kan skryte av å vært på nachspiel med sex-fikserte Gene Simmons. Det kan også Anne Lindmo. I kveld kan du se hva som skjedde.

Det var elektrisk stemning i Store Studio i vår da selveste puddelrock-kongen Gene Simmons var på besøk. Salen var proppfull av norske hardcore-fans, i full Kiss-sminke og hjemmesydde kostymer. Og etter at tv-sendingen var over, fikk fansen stille spørsmål til sin store helt. Den gifte frontfiguren i Kiss skryter vilt og hemningsløst om alle damene han skal ha hatt sex med, og det var vel ikke mer enn rett og rimelig at en av fansen derfor spurte Kisslegenden om ikke han kunne få ha sex med Simmons’ kone…

Sivert Høyem spiller live
Sivert Høyem er best kjent som vokalist i norske Madrugada. Redaksjonen i Store Studio synes han minner om de tre store c-er: Cohen, Cash og Cave. I kveld kan du høre om det stemmer. Da spiller han live fra sitt kritikerroste soloprosjekt.

Om Store Studio nachspiel
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

I nachspiel-sendingene får seerne se hva som skjedde på nachspielet etter at tv-kameraene var skrudd av. Redaksjonen plukker ut det beste fra siste sesong. Her blir det dybdeintervjuer og musikalske ekstranummer som ikke er blitt vist på tv tidligere.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer om Store Studio