Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 7. november 2009 kl 19.55 Hvilket liv!

Den kjekke legen

I kveldens episode møter Susan (spilt av Zoë Wanamaker) en kjekk amerikansk lege som ønsker å ha henne med på reise. (Foto: BBC)
I kveldens episode møter Susan (spilt av Zoë Wanamaker) en kjekk amerikansk lege som ønsker å ha henne med på reise. (Foto: BBC)
I kveldens episode dedikerer en kjendis-tannlege boken sin til Ben, som naturligvis blir beæret. Men problemet er at Ben ikke husker hvor han kjenner denne personen fra.

Samtidig er Susan i Albania og får seg et nytt bekjentskap i en kjekk amerikansk lege som kommer henne til unnsetning når bagasjen hennes ble stjålet. De finner fort kjemien, og Susan blir invitert til å reise videre med den kjekke legen.

Om serien
Tannlegen Ben, kona Susan og den vanvittige flokken deres dukker opp igjen i niende sesong av "Hvilket liv!".

Dette er en av Storbritannias mest populær komedier, overdrysset med priser. Mange av NRKs seere vil kjenne igjen persongalleriet fra tidligere sesonger. Vi møter Ben som er gift med Susan. Sammen har de tre barn; Nick, Janey og Michael. I tillegg møter vi kusinen Abi.

Niende sesong byr på ni episoder fylt med latter og moro når vi ser familien rote seg opp i de mest bisarre situasjoner i kjent Harper-stil.


Britisk komedie (2009)
Original tittel: My Family
Episode tittel: The Guru
Produsert av: DLT Entertainment UK Ltd./Rude Boy for BBC Worldwide
I rollene: Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Daniela Denby-Ashe Maxwell, Gabriel Thomson, Siobhan Hayes, Keiron Self, Rhodri Meilir
Pressekontakt: Nathalie Sprus , 22044575/90 94 27 08
Tv-seere bes å kontakte Publikumsservice , tlf: 815 65 900