Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. mai 2004 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Skjelett i skapet

Vernon (Geoffrey Hughes) i
Vernon (Geoffrey Hughes) i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire TV)
Mike etterforsker et innbrudd i en hytte ute på heden, Vernon får seg fast arbeide – og gamle Ventress frykter for sin forstand da en død forbryter begynner å gå igjen.

Innbruddet ute på heden er ikke til å bli klok av. Det er blodspor inne i hytten, og et vindu i kjøkkenet er knust. Hos hytteeieren Dickson får Mike vite at en mann med navnet Barker leide stedet, men at han nå er forsvunnet.

Tar seg jobb
Lurendreieren Vernon ser ut til å gjennomgå et hamskifte. Han blir ansatt i avdelingen for elektriske artikler i Glovers magasin i Aidensfield, en god løsning for en mann som har hatt et hundretall jobber. Men hvor lenge var Adam i paradis?

Blaketon på sporet
Under en kjøretur møter Blaketon en fremmed bil. Han er sikker på at det er den kjente smykketyven Harry Bradshaw han ser sitte bak rattet.

Konstabel Ventress blir alvorlig betenkt da Blaketon melder om dette. Etter det store smykketyveriet i Northallerton rømte Bradshaw over Den engelske kanal. Ventress dro senere til Frankrike og konstaterte at Bradshaw var død.

Men det var for 15 år siden, og smykkene ble aldri funnet.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 12), "Skeletons and Cupboards"
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose.
Pressekontakt: , tlf. 23 04 74 57