Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 23. februar 2004 kl 22.30 Store Studio

Nydelig nykommer

Prisnominerte Karin Park spiller live i Store Studio i kveld. (Foto:Waterfall )
Prisnominerte Karin Park spiller live i Store Studio i kveld. (Foto:Waterfall )
Karin Park vakte oppsikt med debutplaten "Superworldunknown" i høst. Hun fikk Alarmprisen som årets nykommer, og til helgen kan hun også vinne to Spellemannpriser. I kveld står hun på scenen i Store Studio. Og Per Sundnes har tatt Alanis Morisette med på konsert med Magnet.

Karin Park ble "oppdaget" på fjorårets by: Larm i Trondheim, og har vist seg som en solid låtskriver. Ryktene sier at hun er usedvanlig sjarmerende live!

Alanis Morisette digger Magnet
Popfaglig ansvarlig Per Sundnes har vært i London og møtt den kanadiske superstjernen Alanis Morisette. Og Per tok like godt med seg Morisette på konsert med norske Magnet. Det viste seg nemlig at Morisettes favorittalbum nå for tiden er Magnet. Store Studio førte dem sammen.

Poetisk rocker
Anne Lindmo og Per Sundnes får også besøk av Pedro Carmona Alvarez. Alvarez er en ung mann som både er kritikerrost poet, tidsskriftredaktør og vokalist i rockebandet Sister Sonny. Han kommer til Store Studio for å snakke om likheter og ulikheter mellom rockemiljøet og litteraturmiljøet i Norge i dag.

Kule klær
Både Morten Abel og Ari Behn går på fest i klær fra Moods of Norway. Designerduoen bak merket, Simen Staalnacke og Peder Børrsen, kommer til Store Studio for å fortelle hva de gjør som appellerer til norske, motebevisste kjendismenn.

Om Store Studio
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i vår vil Store Studio sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer om Store Studio