Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 21. juni 2008 kl 18.35 Eventyr på hesteryggen

Rideeventyr i Pyreneene

Rideturen er i gang for Nora, Nisse, Lovisa, Michael, Klara, Harald og Amelie, Rudi fører an. (Foto: SVT)
Rideturen er i gang for Nora, Nisse, Lovisa, Michael, Klara, Harald og Amelie, Rudi fører an. (Foto: SVT)
Sju svenske ungdommer mellom 12 og 14 år, 3 gutter og 4 jenter, begir seg ut på et rideeventyr i de spanske Pyreneene. Ferden går i Katalonia, det spennende og vakre landskapet som kanter Costa Brava - "den ville kysten".

Harald, Michael, Nisse, Nora, Klara, Lovisa og Amelie ankommer gården Mas Alba som er utgangspunkt for rideturen. Der blir de møtt av den tysk-spanske guiden Rudi som skal være deres reiseleder.

Rudi forteller at han har funnet noen gamle romerske gullmynter som han har gjemt igjen, og på rideturen er det barnas oppgave å finne dem. Når de finner myntene får de også et kart som igjen fører dem til neste mynt. Slik skal de finne alle myntene, sju i tallet, i løpet av de sju dagene turen varer.

1. episode
Barna velger leder, det blir Harald. Så blir de presentert for hestene, og velger hver sin. Hestene sales opp, men før de drar blir alle fratatt mobiltelefonene sine. Rudi sier de ikke har behov for dem når de skal ut på eventyr, dessuten vil de ikke fungere i villmarken.

Rideeventyret er i gang, men ikke lenge etter oppstart er Nisse så plaget av allergi at han må fraktes tilbake til gården Mas Alba pr bil. Og eventyret fortsetter uten ham.

Svensk realityserie fra 2006
Originaltittel: Barbacka Äventyr
Produsent: SVT
Kontaktperson: Brit Henschien, tlf 986 35 556
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no
LENKER
  • Les mer