Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 17. januar 2011 kl 19.45 Puls: To buksestørrelser ned

Fristelser


Hvor mye mer kan du spise når du trener, og hvis du er typen som fyser på sjokolade og snop når kvelden kommer, hva kan du gjøre for å dempe suget?

Dette er noen av spørsmålene Pulstrener Yngvar Andersen skal svare på i kveld. I tillegg lover han å vise hvor mye godsaker det er mulig å diske opp med løpet av tiden det tar å steke en Grandiosa!

Vi skal også møte de tre deltakerne igjen og høre hva som frister dem mest.

Om serien "To buksestørrelser ned"
Hver mandag i januar følger Puls tre deltakere i serien "To buksestørrelser ned". I likhet med veldig mange andre har Hege Limbodal, Edward Grönroos og Stein Viggo Sagvolden merket at overskuddet har forsvunnet mer og mer mens kiloene har sneket seg på. Alle tre har for mye fett rundt magen. Hege begynner å merke de ekstra kiloene på både rygg og hofter. 26 år gamle Edward Grönros er ikke overvektig, men livsstilen hans og magefettet gjør at han risikerer å bli syk dersom han ikke gjør noe.

Trener Yngvar Andersen gir dem og oss oppskriften på hvordan det er mulig å bli 5 cm smalere rundt midja i løpet av fire uker. - Håpet er at vi skal få med så mange som mulig på dette. Du vil merke det på både overskuddet og på bukseknappen, sier han.

Egenproduksjons fra NRK Dokumentar og Samfunn
Programleder: Helene Sandvig
Prosjektleder: Eline Dalland
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, 92 40 38 73 / 23 04 45 76Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.no, tlf: 815 65 900LENKER
  • Hjemmeside 
  • Følg oss også på facebook