Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 27. august 2008 kl 23.15 Hva skjedde med Sarah?

Voldtektsmann skaper raseproblemer

Mike Connor (David Hayman) allierer seg med et sentralt vitne i saken for å finne ut hva som skjedde med Sarah. Foto: Lynda La Plante Productions.
Mike Connor (David Hayman) allierer seg med et sentralt vitne i saken for å finne ut hva som skjedde med Sarah. Foto: Lynda La Plante Productions.
Det blir betente konflikter i kveldens krim. En voldtektsmann ser seg ut hvite kvinner med svarte kjærester som ofre.

En ung, hvit kvinnelig lærer blir voldtatt og drept, og hennes svarte kjæreste Milton kommer under mistanke og blir arrestert. Politietterforsker Roisin Connor (Victoria Smurfit) mener at bevisene mot ham er sterke, og er overbevist om at han er skyldig.

Da til og med Miltons egen advokat begynner å tvile på ham, fortviler Milton og prøver å begå selvmord.

En rasende Walker (David Hayman) entrer scenen. Beskyldninger om rasisme i politiet skyter fart, samtidig som nye bevis i saken gjør det klart at Milton er uskyldig. I stedet blir Milton hovedvitne, og Walker bestemmer seg for å involvere ham i etterforskningen.

Med Miltons hjelp prøver politiet å få informasjon fra en fiendtlig og mistenksom befolkning, slik at de kan ta morderen.

Om serien
Lynda La Plante er ansett som en av de viktigste og mest spennende skribentene og produsentene i moderne britisk fjernsyn. Hun bruker ekstremt mye tid på research, og lar alltid politiet gå gjennom manuskriptene sine slik at det ikke skal blir noen faktiske feil i seriene.

"Hva skjedde med Sarah?" er den tolvte av miniseriene i serien "Trial & Retribution". Dette er intense psykologiske dramaer der vi som seere ved siden av å følge politijakten kommer tett på ofrene i de ulike sakene.


Britisk dramaserie (2006)
Originaltittel: Trial & Retribution XII: Paradise Lost
Produsert av: La Plante Productions
I rollene: Victoria Smurfit, David Hayman, Adrian Lukis og Clint Dyer.
Opprinnelig idè Lynda La Plante, skrevet av Julie Dixon. Regi: Alex Pillai.
Anna-Marie Normann, tlf 23 04 78 53
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no