Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 15. januar 2002 kl 17.10 Da Capo

Glade revyminner og slagere i Da Capo!

Glad gjeng i Da Capo i kveld: Frank Robert, jentetrioen
Glad gjeng i Da Capo i kveld: Frank Robert, jentetrioen "Faste former" og Njål Sparbo. Gunvor og Vidar er selvsagt på plass. (NRK-foto:Barbara Halden)
Vidar Lønn-Arnesen har funnet frem et nytt Da Capo fra arkivet. Med orkesterleder Per Husby som gjest i studio blir det kommentarer og gjensyn med blant andre skuespilleren Frank Robert.

- Det er en sprudlende Frank Robert vi møter, forteller Vidar Lønn-Arnesen. – Han forteller om sitt aktive liv som revykunstner og sanger, og han til og med stepper for oss! Det var nemlig det han startet sin karriere med. Med Frank Robert som forsanger blir det gjenhør og også allsang med noen av de mange Ønskekonsert-slagerne hans. Særlig ”Gresshoppen og valmuen” vil nok mange nikke gjenkjennende til”.

Vidar Lønn-Arnesen forteller videre at sangeren Njål Sparboe fremfører ”Papagenos arie” fra Mozarts ”Tryllefløyten”, og han gir oss også den gamle filmslageren ”Rose Marie”.

Jentetrioen ”Faste former” synger en skikkelig Andrew Sisters slager, nemlig ”Rum and Coca Cola”.

Lønn-Arnesen er entusiastisk når det gjelder ”Nye Da Capo”. - Selv om vi ikke har orkester og sangartister med oss i studio nå i 2002, så har vi videoene, - og der ligger godbitene på i alt 216 bånd!

Egenprodusert underholdning
Programledere Vidar Lønn-Arnesen og Gunvor Hals
Pressekontakt Anna-Marie Normann, 23047853 / 90775758

Bilde
Glad gjeng i Da Capo i kveld: Frank Robert, jentetrioen "Faste former" og Njål Sparbo. Gunvor og Vidar er selvsagt på plass. (NRK-foto:Barbara Halden)