Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 28. desember 2000 kl 22.00 Advokatene

Advokatene (t)


NRK2 torsdag 28. desember kl 22.00
Advokatene (4:23)

Ellenor tviler

Ellenor og Eugene er i gang med forberedelsene til forsvaret av dr. Vogleman, mannen som i forrige episode dukket opp på kontoret med et avkuttet hode i legevesken sin. Men Ellenor tviler på sin klients uskyld når det blir funnet sterkt pornografiske videoer i leiligheten hans.

Videofunnet setter Ellenors tillit på en stor prøve, men hun bestemmer seg likevel for å gjennomføre forsvaret.

Den store dagen for Lindsay og Bobby er kommet når rettssaken mot Anderson Pearson starter. Det viser seg raskt at det er liten tvil om at Pearson er skyldig. Pearson skjøt mannen rett foran mannens egen husdør. Men hvorfor avfyrte han nøyaktig fem skudd? Dette er noe både juryen, Bobby og Lindsay stiller seg uforstående til. Var det kanskje andre medskyldige?

Om serien
Vi er inne i seriens tredje sesong, og som tidligere er det i rettssalen storparten av handlingen utspiller seg. Bobby Donnell og hans medarbeidere sliter med stadige konflikter mellom sin samvittighet og rettslige ekspertise. De har slått seg til ro med at moralsk tvetydighet er en del av livet, enten det gjelder i advokatsammenheng eller på det private plan.

Men forandringer har skjedd. Firmaet Donnell & Associates er blitt til Donnell, Young, Dole & Frutt. Også resepsjonist Rebecca Washington (LisaGay Hamilton) er tilegnet partnerskap. En misfornøyd Jimmy Berluti (Michael Badalucco) derimot, må jobbe opp enda et års erfaring før han stiller i samme klasse som Bobby Donnell (Dylan McDermott), Eugene Young (Steve Harris), Lindsay Dole (Kelli Williams) og Ellenor Frutt (Camryn Manheim).

Lindsay Dole var den av medarbeiderne som gikk inn for at Bobby skulle gi sine ansatte partnerskap, men hennes ambisjoner stopper ikke her.

NRK2 torsdag kl 22.00

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: The Practice
I rollene: Dylan McDermott, Camryn Manheim, Lara Flynn Boyle, Kelli Williams, Michael Badalucco, Steve Harris og LisaGay Hamilton.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
Ellenor Frutt (Camryn Manheim) tviler på sin klients uskyld. (Foto: 20th Century Fox)