Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 21. mai 2010 kl 21.20 Detektimen: Kalde spor

Urolig og forelsket


For to år siden ble Briony Havers drept. Men siden det ikke fantes bevis i saken, ble den lagt til side.

Eve (Tara FitzGerald), den dyktige kriminaletterforskeren, har forelsket seg og innledet et forhold til redningsarbeideren, Stefan Koscinski (Joseph Mawle). Men når han lyver om en skade han har fått av kuler som traff den skuddsikre vesten hans, blir hun mistenksom.

Som den drevne medarbeideren hun er, klarer hun å knytte kjærestens DNA til den uløste Havers-saken. En kinkig situasjon for sjefsetterforsker Boyd (Trevor Eve), som gjerne vil støtte Eve. Resten av teamet er skeptisk til å jobbe med en sak der en i teamet er personlig involvert. I tillegg er Koscinski en helt i manges øyne, siden han reddet en kvinne i en fergeulykke.

Snart dukker flere påfallende opplysninger opp i saken, og historien tar av.

Om serien
Den nye serien av "Kalde spor" byr på dystre øyeblikk og vanskelige saker. En ondskapsfull nonne, et samuraisverd, desperate banditter, markspiste lik, en voldtatt og skrekkslagen kvinne som løper naken nedover veien, - er noe av det Peter Boyd og hans team må håndtere.

Peter Boyd (Trevor Eve) er tilbake i jobb etter at han har mistet sønnen sin, og er om mulig, enda mer hensynsløs og pågående i arbeidet sitt. Teamet har fått et nytt medlem, DC Kat Howard (Stacey Roca). Kriminaltekniker Eve (Tara FitzGerald), som har fått seg ny kjæreste, oppdager ting om ham som får hårene til å reise seg på ryggen.

Britisk krimserie fra 2009
Produksjon: BBC
Orginal tittel: Waking the Dead, series 8.
I rollene: Trevor Eve som Peter Boyd, Sue Johnston som Dr. Grace Foley, Wil Johnson som Spencer Jordan, Stacey Roca som DC Kat Howard, Tara FitzGerald som Eve, Felicite du Jeu som Stella Goodman, m.fl..
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 Publikumssevice