Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 20. oktober 2004 kl 20.35 Whoopi

Liten gjest, stor pest

Mavi blir blandet inn i presidentens valgkampanje. (Foto: NBC)
Mavi blir blandet inn i presidentens valgkampanje. (Foto: NBC)
Mavis ser ut til å ha møtt sin overmann i skikkelsen av en liten gutt.

Guttungen fyker rundt på hotellet uten at det er mulig å oppspore foreldrene hans. Mavis holder på å gå fra vettet.

Protestsang
Så oppdager hun at guttens far er med i komiteen for gjenvalg av presidenten. Faren har til og med tilbudt Courtney en plass i kampanjekomiteen.

Da en forutinntatt Mavis på denne måten påtreffer en republikaner i sitt hotell, får hans uskikkelige pode vær så god lov å lære seg en protestsang og to av iraneren Nasim – på farsi!

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Amerikansk komedieserie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC (2003)
Originaltittel: Whoopi (sesong 1)
Kveldens episode: What Child Is This
Med: Whoopi Goldberg, Wren T. Brown, Elizabeth Regen, Omid Djalili
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

LENKER
  • Les mer