Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 4. oktober 2002 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Musikk og komikk

Lavie Hassani, Eduardo Andersen, Lisa Tønne, Ivar Dyrhaug og Odd Nordstoga. 8Foto: Scanpix)
Lavie Hassani, Eduardo Andersen, Lisa Tønne, Ivar Dyrhaug og Odd Nordstoga. 8Foto: Scanpix)
Musikere og komikere konkurrerer i kveldens Beat for Beat. På det ene laget finner vi Lavie Hassani og Lisa Tønne, mens Odd Nordstoga og Eduardo (Dodda) Andersen er på motstanderlaget.

Lavie Hassani er fra Bergen og levde av å spille blues fra hun var 18 til 22 år. Etter den tid har hun bodd i Danmark der hun studerte film og lyd. Hun har sitt eget lydstudio hjemme og skriver egne låter med engelske tekster. Hun har hatt flere konserter i Oslo, senest på Smuget.

Lavie er et nytt bekjentskap for de fleste seere, mens hennes partner Lisa Tønne etter hvert har fått mye oppmerksomhet. Lisa er opprinnelig stand up-komiker, og har som mange andre i denne bransjen sin bakgrunn fra folkehøgskole. I hele sommer har hun hatt sommerrevy i Sandefjord, og skal nå i gang med musikalen ”Sausy Jack and the space vixenes”.

Motstanderlaget
Odd Nordstoga er vokalist og låtskriver i ”Something Odd”. Han er opprinnelig utdannet lærer, og sverger til folkemusikken. Han avslører at han til og med kan kvede!

I kveldens konkurranse er han på lag med Eduardo (Doddo) Andersen som han også spiller i band med. Også Eduardo har sin bakgrunn fra læreryrket, men som 27- åring laget han låten ”Slanger og snegler” som ble så godt likt at ”Unge frustrerte menn” ble til. Etter dette sluttet han som lærer og ofret seg for musikken, og siden har det blitt seks plater.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10.