Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 8. mars 2002 kl 19.55 TVT

Ylvis, Wenche Foss og Kristopher Schau

Wenche Foss er gjest hos Trond Viggo Torgersen (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Wenche Foss er gjest hos Trond Viggo Torgersen (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Olympiske gullmedaljer har drysset over nasjonen og spellemannprisene er delt ut. Denne fredagen er Trond Viggo Torgersen tilbake i studio, hvor humor, musikk og overraskelser som vanlig står på menyen. Kveldens tema er ”stil og smak”. Anne Grete Preus bidrar med sin utsøkte musikk.

Lillemor & Lillemor er til stede i panelet. Disse to har sikkert en mening om kveldens tema, akkurat som gjestene Wenche Foss og Kristopher Schau – selv om de to sistnevnte har noe forskjellig ståsted når det gjelder ”stil og smak”.

Forskjellig ståsted har også Trond Viggos mange figurer, og noen av dem vil dukke opp i kveld.

Ylvis
De to unge brødrene fra Bergen, Vegard (22) og Bård (19) Ylvisåker, dukker som vanlig opp i kveld også. Da har gjort furore i hovedstaden siden sist. 14. februar tok de med seg kabareten sin inn på Chat Noirs scene, og superlativene lot ikke vente på seg: ”Med Ylvis er et nytt kapittel åpnet i norsk underholdningshistorie, et praktfullt kapittel med stjerneøyeblikk på hver eneste side. Ylvis-brødrenes kabaret innfrir ikke forventningene, de overgår dem med stor margin. De er ikke bare det morsomste i hele verden akkurat nå, iallfall i den verden de i musikalsk versjon bringer med seg inn på Chat Noirs scene, men Ylvis er noe så sjeldent som totalt originale og nyskapende. Uten dødpunkter, uten et øyeblikk å famle, opptre studentikose eller bråmodne, gjennomfører de to unge guttene et intelligent maraton-show i olympisk tempo, men langt mer variert enn noen olympisk gren kan bli”, skrev Aftenposten og de andre avisene var ikke langt etter.

Topaz
Etter suksessen med ”Elg i solnedgang”, inngår kroverten på Røyken Kro, Timmy Kareliussen, en gullkantet deal med Topaz. Terje Møller trenger flere tekster og det fort! Han ringer til Lilly Blossom, som gjerne vil bidra. Terje sender sjåføren Leif for å hente tekstene, og på veien treffer Leif van’en der boksen med asken til Terjes far, Gustav Møller, befinner seg. Leif velger å reise til Lilly først. Lilly Blossom tror hun skal bli berømt…

Egenprodusert underholdning
Programleder : Trond Viggo Torgersen
Prosjektleder Lisbeth Larness Roås
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inge)

Bilder
1 Wenche Foss er gjest hos Trond Viggo Torgersen (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
2 Anne Grete Preus, Kristopher Schau, Wenche Foss og Trond Viggo Torgersen (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
3 Ylvis-brødrene fra Bergen har fått panegyrisk mottakelse i Oslo-pressen for kabareten på Chat Noir (NRK-foto: Ole Kaland)