Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 16. november 2001 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Tv-fjes og smørsangere

Rune Rudberg, Hannah Jønland, programleder Dyrhaug, Beate Hårstad Jensen og Tore Halvorsen . (NRK-foto: Ole Kaland)
Rune Rudberg, Hannah Jønland, programleder Dyrhaug, Beate Hårstad Jensen og Tore Halvorsen . (NRK-foto: Ole Kaland)
Det er en god blanding deltakere Ivar Dyrhaug har invitert til kveldens Beat for beat. På hvert sitt lag stiller Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen og storsjarmøren Rune Rudberg. De har med seg to NRK-medarbeidere, henholdsvis Barne-TVs Beate Hårstad Jensen og hallodame Hannah Jønland.

Sammen med Ole Ivars har Tore Halvorsen vært på veien i flere tiår, og bandets musikk er blitt mer og mer populær med årene. I fjor fikk Ole Ivars tildelt den prestisjefylte tittelen Årets Spellemenn, og dermed var de en gang for alle blitt stuerene for det norske folk.

Som kompanjong på laget i kveld har Halvorsen fått NRKs egen Beate Hårstad Jensen, mest kjent som Fia I ”Fias filmeri”. Hun holder til i NRK-Troms. Hårstad Jensen har lang tv-erfaring og har blant annet hatt vorspiel på fredagskveldene sammen med Howard. Muligens er hun også glad i dansebandmusikk, ettersom hun har vært reporter under dansegallaene NRK sender fra Skarphallen i Tromsø.

På det andre laget stiller en kar som også er kjent for de fleste - kanskje ikke bare for sitt artisteri på scenen, men også for sitt privatliv. Rune Rudberg slo igjennom med låten ”Ut mot havet”, og siden den tid har han gjort suksess både som vokalist i Scandinavia og som soloartist. Han stilte også opp i fjorårets norske Grand Prix, men kom ikke med til København.

Ved hans side sitter i kveld Hannah Jønland, antakeligvis mest kjent for de tv-seerne som programannonsør på NRK. Men Jønland har også en annen jobb, nemlig som sangerinne. Hun har til og med gitt ut egen CD, og bør dermed kunne stemme godt i med Rudberg i kveld.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilde
Rune Rudberg, Hannah Jønland, programleder Dyrhaug, Beate Hårstad Jensen og Tore Halvorsen . (NRK-foto: Ole Kaland)