Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 4. april 2006 kl 22.40 Usett: Bye & Rønning Show

Bye & Rønning parodierer Robert Stoltenb

Anders Bye og Jon Niklas Rønning (foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Anders Bye og Jon Niklas Rønning (foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
I Bye & Rønning sitt studio kommer Robert Stoltenberg i Anders Byes skikkelse. – Han har lovet å komme som seg selv, men svarer bare via typegalleriet sitt. Både Linda, Ali og Narvestad dukker opp, og intervjuet blir ganske vilt, lover duoen.

- Å parodiere en så flink fyr som Robert er en utfordring. Det er gjort med respekt og kjærlighet for de briljante typene hans, sier Anders Bye.

Hushovd kommer
Dessuten får vi besøk av Thor Hushovd som er alltid like kjepphøy, og Per Sundnes snakker om film. - Det som e in nu e filman med færrest seera. Æ va nettopp på filmfestival i Reykjavik. Den hadde ingen besøkende og var råtrendy, sier Sundnes.

Vi får et innblikk i jentene på Hjula veveri, og Katrine Moholt intervjuer Jon Skolmen.
- Moholts intervjuer på TV2 er trivelige, men kanskje ikke så veldig dyptpløyende. Dette er en slags harselas rundt sånne nonsensportretter, sier Jon Niklas Rønning.

Musikken er som vanlig ved All That and a Bag of Chips, og serien er skrevet av Bye & Rønning i samarbeid med Andreas Saxlund Pahle.

Om Usett
Programflaten Usett på NRK2 inviterer nye humorister til å vise hva de duger til på tv. Til nå har vi sett blant andre Steinar Sagens & co. sin serie "Singelklubben" og Ragnhild Silkebækkens "Rar jente, pene ben".

Nå er turen kommet til humormakkerne Anders Bye og Jon Niklas Rønning. Bye og Rønning har arbeidet sammen både på scenen og i ulike fjernsynsprogrammer som "Komiprisen" og "Latter på Latter". De gav i fjor ut parodi-cd-en "Luringer", men dette er første gangen de to får sitt eget fjernsynsprogram.
- Vi gleder oss som små barn, og er både spente og ydmyke, sier Rønning.


Produsert av NRK Underholdning for NRK2
Programledere: Anders Bye , Jon Niklas Rønning

Prosjektleder: Christina Rezk Resar , mobil 99504977
Pressekontakt: Erik Bull, tlf 73 88 16 61/99 59 97 60,