Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 13. juni 2003 kl 23.20 Den tredje vakten

Den store kampen

Jimmy Doherty (Eddie Cibrian) får brynet seg. (Foto: Warner)
Jimmy Doherty (Eddie Cibrian) får brynet seg. (Foto: Warner)
Det foregår en kamp både på idrettsarenaen og på hjemmefronten for sjarmerende Jimmy Doherty i "Den tredje vakten".

Doherty er superspent foran en viktig fotballkamp. Laget hans skal spille mot rivalene fra en annen brannstasjon, og dette gir Doherty en anledning til å gå i nærkamp mot "erkefienden" sin. Han heter Knowlins og er en høy og ekstremt velbygd brannmann som er en kjempe på fotballbanen. Rollen tolkes av Jason Sehorn som spiller for The New York Giants.

De tente fotballspillerne våkner til virkeligheten da det bryter ut en voldsom brann i en lagerbygning og lagene må kjempe sammen om å slukke flammene.

Jimmy Doherty får seg nok en kalddusj da Brooke leverer skilsmissepapirene og kjæresten til bestekompisen forteller at hun er gravid. Doherty hadde et kort forhold til henne bak vennens rygg, så kan barnet være hans?

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber Den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.
Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf. 23 04 98 41


LENKER
  • NBC 
  • Diverse