Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 12. juni 2004 kl 22.50 Store Studio nachspiel

Sladder fra filminnspilling

Anne Lindmo og Per Sundnes byr på sladder om hva som skjedde bak kulissene under innspillingen av filmen
Anne Lindmo og Per Sundnes byr på sladder om hva som skjedde bak kulissene under innspillingen av filmen "Uno". (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Aksel Hennie er et hett navn i norsk filmindustri, og mange gleder seg stort til filmen "Uno" kommer til høsten. I kveldens Store Studio nachspiel får seerne masse sladder fra innspillingen.

Programleder Anne Lindmo og pop-ansvarlig Per Sundnes får besøk av Aksel Hennie og Jørgen Storm Rosenberg, som sammen står bak den norske filmen "Uno". Hennie er både manusforfatter, regissør og skuespiller i filmen, og Storm Rosenberg er produsent. Forventingene er store til "Uno", og i Store Studio får du bakomsladder fra filminnspillingen.

Bergens-bandet Lorraine kommer for å snakke og spille live i studio.

Om Store Studio nachspiel
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

I nachspiel-sendingene får seerne se hva som skjedde på nachspielet etter at tv-kameraene var skrudd av. Redaksjonen plukker ut det beste fra siste sesong. Her blir det dybdeintervjuer og musikalske ekstranummer som ikke er blitt vist på tv tidligere.

Les mer om Store Studio på
http://

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78, froydis.haug@nrk.no

Anne Lindmo og Per Sundnes byr på sladder om hva som skjedde bak kulissene under innspillingen av filmen "Uno". (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
LENKER
  • Mer om Store Studio