Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 16. april 2010 kl 23.35 En velutstyrt mann

En ulykkelig, velrustet mann


I denne nye serien fra HBO følger vi historie- og baseballæreren Ray Drecker, en mann som er forlatt av kone og barn, og som slett ikke er lykkelig. Han begynner på selvhjelpskurs, og her får han følgende oppfordring: å utnytte sin usedvanlig store penis.

Ray Dreckers (Thomas Jane) familie er splittet, hans to tenåringsbarn lever med sin mor, og når en brann ødelegger Rays barndomshjem hvor han fortsatt bor, er gode råd dyre. Ray er pengelens.

Første episode
I første episode mimrer Ray over livet sitt, og vi får et innblikk i hvordan ting ble som de ble. Han hadde en gang alt; han var populær og atletisk med store ambisjoner. Men livet tok brått en vending: Kona hans gjennom 20 år forlot ham til fordel for sin hudlege, og barna, Darby (Sianoa Smit-McPhee) og Damon (Charlie Saxton), flyttet med sin mor og hennes nye mann. Ray er hjemløs og ulykkelig.

For å komme i gjenge igjen begynner han på et selvhjelpskurs, og her blir han oppmuntret til å utnytte sin største personlige ressurs, nemlig sin store penis. På kurset møter han Tanya (Jane Adams) som blir hans store lyspunkt. Sammen med Tanya bestemmer Ray seg for å starte en karriere som prostituert.

Golden Globe - nominert
Hovedrolleinnehaver Thomas Jane ble nominert til Golden Globe for sin tolkning av Ray Drecker. Jane Adams ble nominert for beste kvinnelige birolle i rollen som Tanya.


Amerikansk drama-komedie i 10 episoder (2009)
Originaltittel: Hung (sesong 1)
Episodetittel: Pilot
Produsert av: HBO
Regi: Alexander Payne
Med: Thomas Jane, Jane Adams, Anne Heche, Charlie Saxton, Sianoa Smit-McPhee , Eddie Jemison m.fl.
Pressekontakt: Nathalie Sprus , 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900