Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 27. november 2006 kl 20.05 Presidenten

Bon Jovi i "Presidenten"

Jon Bon Jovi (med gitar), Josh (Bradley Whitford, stående) og Santos (Jimmy Smits) i
Jon Bon Jovi (med gitar), Josh (Bradley Whitford, stående) og Santos (Jimmy Smits) i "Presidenten". (Foto: Warner Bros.)
Det hvite hus har lenge vært svertet av en lekkasjesak. Santos fortsetter sin svimlende valgkamp over hele landet. Og rockestjernen Jon Bon Jovi opptrer til inntekt for demokratene.

Fans av rockesangeren Jon Bon Jovi kan se ham framføre "Welcome to Wherever You Are", og
presidentkandidat Santos ønsker Bon Jovi velkommen i valgkampen. Ukens episode av
"Presidenten" er spekket med stjerner fra den amerikanske rocke-arenaen.

Budbærer og budskap
Santos’ kone Helen holder en tale i latinamerikanernes interesseorganisasjon i USA, National Latina Organisation. Til tross for at hun selv har søramerikansk bakgrunn, klarer hun ikke å få fram sin manns budskap til latinamerikanerne i USA.

Og kommunikasjonsdirektør Toby havner i klørne på riksadvokat Blake. Nå er han til de grader under press for å røpe kilden til lekkasjen fra Det hvite hus om militære hemmeligheter knyttet til en romferge at det påvirker alt han gjør. Det ender opp med at Toby slår tilbake mot Blake.

Om serien
"Presidenten" med Martin Sheen i tittelrollen går inn i sin syvende og siste sesong. Demokraten Josiah Bartlets andre presidentperiode er i ferd med å ebbe ut, og vi ramler rett inn i kappløpet mot Det hvite hus. Kampen står mellom presidentkandidatene Matthew Santos (Jimmy Smits) fra demokratene og Arnold Vinick (Alan Alda) fra republikanerne. Under valgkampen havner Bartlets regjering og partiets kandidat i et skikkelig uføre.

Amerikansk dramaserie (2005)
Originaltittel: The West Wing (Sesong 7)
Kveldens episode: "Welcome to Wherever You Are"
Produksjon: Warner Bros.
Med blant andre Martin Sheen (Josiah Bartlet), Jimmy Smits (Matt Santos), John Spencer (Leo McGarry), Alan Alda (Arnold Vinick), Allison Janney (C.J. Cregg) og Janel Molaney (Donna Moss)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Hjemmeside