Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 30. juli 2005 kl 21.10 Niern: Late night shopping

Prisbelønt britisk komedie

Sean (Luke De Woolfson) treffer Susie (Sienna Guillory), en kvinne med stor seksuell appetitt…
Sean (Luke De Woolfson) treffer Susie (Sienna Guillory), en kvinne med stor seksuell appetitt…
Fire venner utveksler romantiske problemer, som til tider er svært interessante. Og seksuelle problemer er det også nok av i denne intelligente komedien.

Sean (Luke De Woolfson), Lenny (Enzo Cilenti), Vincent (James Lance og Jody (Kate Ashfield) er fire venner som møtes hver kveld på den samme restauranten i nabolaget. Jody kommer med sarkastiske råd til sine tre venner, særlig til Sean. Hun synes Seans problemer med kvinner er spesielt morsomme. Hen jobber nattskift på et sykehus, og en kveld avtaler han et stevnemøte med Susie (Sienna Guillory), en kvinne som besøker sin bevisstløse kjæreste på sykehuset. Sean oppdager snart at kvinnens seksuelle appetitt er større enn hans egen…

Kynisk kvinnebedårer?
Vincent er en beryktet kvinnebedårer, og har en ufravikelig regel om aldri å ligge med samme kvinne mer enn tre ganger. Han blir kjent med en ensom, utenlandsk kvinne, Madeline Zozzocolovich (Heike Makatash), og søt musikk oppstår. Men etter at Vincent forteller henne om tre gangers-regelen, blir Madeline knust og forsvinner. De fire vennene saumfarer en liten landsby i håp om å finne henne før hun finner på noe drastisk.

Programmet er sendt tidligere

Britisk komedie fra 2001
Originaltittel: "Late Night Shopping"
Regi: Saul Metzstein
I rollene: Luke De Woolfson, James Lance, Kate Ashfield, Enzo Cilenti, Heike Makatash
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83