Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 22. desember 2008 kl 21.25 Film: Sanne løgner

Action med Schwarzenegger

Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) til h. leter etter forsvunne sovjetiske strisdshoder sammen med partneren Gib (Tom Arnold)
Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) til h. leter etter forsvunne sovjetiske strisdshoder sammen med partneren Gib (Tom Arnold)
Harry Tasker er en arbeidsnarkoman dataselger som neglisjerer sin grå mus av en kone, Helen, sekretær i et advokatfirma. Saker og ting begynner å skje når Helen treffer Simon.

Harry (Arnold Schwarzenegger) har en mistanke om at Helen (Jamie Lee Curtis) bedrar ham med Simon (Bill Paxton), og får noen karer til å kidnappe paret. Helen oppdager da at ektemannen er hemmelig agent om natten. Han arbeider for en skyggefull organisasjon med navnet "Omega Sector".

Harry og partneren Gib (Tom Arnold) prøver å finne fire radioaktive stridshoder som har forsvunnet fra en tidligere Sovjet-republikk. Klarer oppdraget og vinner han sin kone tilbake?

Om filmen
Regissøren James Cameron er tydelig inspirert av James Bond-filmene, og han pøser på med så mye action og storslagne scener at det bare er å gi seg over.

Filmen er sendt tidligere.

Amerikansk spillefilm fra 1994
Originaltittel: "True Lies"
Regi: James Cameron
I rollene: Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Bill Paxton, Tom Arnold. Tia Carrere
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf: 23 04 78 53