Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 3. februar 2000 kl 21.00 På banen

På banen (t)

NRK2 torsdag 3. februar kl 21.00
På banen (5:13)

Tid for ettertanke

Dave er forferdelig skuffet over nyheten han akkurat har fått fra Jo Mullen. Når kona Geraldine kommer hjem, ber han henne forlate huset og sier at ekteskapet deres er over. Affæren hun har hatt med broren hans kan han ikke tilgi, så han gir henne klar beskjed om å aldri mer komme tilbake.

I mellomtiden er pappa Mullen ute av fare etter hjerteinfarktet. Hele familien er på plass på sykeleiet, til og med Jo som forlot familien i sinne. Nå annonserer hun imidlertid at hun skal flytte til London, og ingenting kan få henne til å ombestemme seg.
Jo vil prøve å legge fortiden bak seg når hun setter kursen for London, mens Theresa må tenke på fremtiden når Eddie spør henne om en meget viktig og avgjørende ting.

Om serien
Alle er de forskjellige, men de er lojale til døden Yorkshire-jentene. De spiller fotball for det lokale laget, Castlefield Blues, og støtter hverandre i tykt og tynt både på og utenfor banen.
BBC har produsert denne serien hvor vi i 13 episoder følger en gjeng sterke og glade Yorkshire-jenter som spiller på det lokale fotballaget. Utenfor banen dreier det seg for det meste om kjærlighet og intriger. De har alle sitt å stri med, men står sammen både for å lykkes på fotballbanen, og for å takle det som måtte dukke opp av problemer i alle andre sammenhenger.

NRK2 torsdag kl 21.00

Billedtekst
1. Jo Mullen er en av de yngste spillerne på Castlefield Blues.

2. Shazza, manager John og Jo er gode venner. (Foto: BBC)

En BBC-produksjon
I rollene: Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, James Nesbitt, John Thomson og Ricky Tomlinson.
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18