Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 11. februar 2005 kl 19.55 Memo

MGP-eksperter hos Dyrhaug

Stine Buer og HC Andersen sammen med programleder Ivar Dyrhaug. (Foto: Håkon M. Larsen, Scanpix)
Stine Buer og HC Andersen sammen med programleder Ivar Dyrhaug. (Foto: Håkon M. Larsen, Scanpix)
Stine Buer og HC Andersen var programledere for den norske finalen i MGP i 2000, Kari Gjærum har lang erfaring som korist, mens Simon Andersen er stor fan.

Forhåpentligvis sitter kunnskapen løst hos deltakerne som skal takle mange forskjellige typer oppgaver.

Programleder Ivar Dyrhaug får som vanlig god hjelp av husbandet, med vokalistene Christin Bastiansen og Odd René Andersen i spissen, til å fremføre sangoppgavene for paneldeltakerne.

Musikalske gjester i kveld er Thom Hell & The Love Connection, som skal gjøre sin egen versjon av Johnny Logans legendariske slager "Hold Me now".

Ukens MGP-artist
Wig Wam er med for andre gang på rad i den norske finalen i Melodi Grand Prix. I fjor klarte de en 3. plass ved hjelp av spenstig sang og flotte kostymer, og de satser på det samme i år. Wig Wam består av vokalist Glam, og hans medmusikanter Flash, Sporty og Teeny, og de stiller alltid opp med et forrykende scenshow. Årets låt heter "Come on".

Om Memo
2005 er jubileumsår for Melodi Grand Prix. Sangkonkurransen fyller 50 år, og dette danner utgangspunktet for den musikalske spørreleken Memo.
I hvert program er det deltakerlag med kjendiser som skal svare på spørsmål av varierende vanskelighetsgrad om MGP.

Dessuten spiller kjente band og artister live i hvert program. Musikerne får i oppdrag å tolke MGP-låter, både norske og utenlandske, helt på sin egen måte. Span, Farmers Market, Thom Hell og Karin Park er blant dem som skal by på sine versjoner av noen av melodikonkurransens største hiter.

Memo har også sitt eget husband. Det består av kapellmester Steffen Isaksen, Christin Bastiansen og Odd René Andersen står for vokalen, Børre Flyen spiller trommer, Kjetil Dalland er på bass og Kjell Harald Litangen kontrollerer gitaren. Det er et nytt og spennende band som skal bringe god musikk ut til seerne.

Hvert program presenterer en eller flere av artistene som skal delta i den norske finalen av Melodi Grand Prix.

Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Vises også i Nett-TVLENKER
  • Les mer