Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 27. november 2013 kl 22.20 Fylla

Den perfekte fest


Den perfekte festen er en hard nøtt. Hva skal til? Hva og hvor mye burde man drikke for å finne den optimale formen og stemningen? Og hvor fort burde man egentlig helle nedpå?

Våre prøvekaniner sjekker ut litt forskjellige alkoholkombinasjoner, og vi ser hvordan sprudlevann kan få festen til å skyte fart – fort.

Og: Stemmer det at vin + øl = krøll?

I tillegg er vi med Eilert, populært kalt Bertina, på Gay Pride i Oslo.

Om serien
Hva gjør fylla med oss? Hva blir konsekvensene når vi drikker? På en underholdende måte svarer programleder Ole André Sivertsen på disse og flere andre spørsmål i denne nye serien i seks deler.

I hver episode er vi flue på veggen på en ny fest, enten det er i byen eller på bygda. Hvordan er drikkekulturen på stedene vi besøker?

I tillegg tar programlederen en gruppe frivillige med inn i studio, som for anledningen er gjort om til et utradisjonelt festlokale. Her skjenker han testpanelet med alkohol, og tanken er å sette fakta under lupen og eventuelt knuse noen myter rundt fylla.

Ole André Sivertsen, som har vært programleder for Newton, understreker at alle eksperimentene blir gjennomført i kontrollerte former.


Norsk populærvitenskapelig underholdningsprogram i seks deler
Produsert av Teddy TV (2013)
Programleder: Ole André Sivertsen
Presseansvarlig: Nathalie Sprus, 90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 23 04 70 00