Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 19. mars 2009 kl 22.30 Folk i farta

Alex gjør Los Angeles!

Alex Rosén er tilbake med en ny runde av den populære reiseserien Folk i Farta. Det er duket for noen helt spesielle møter med nordmenn som har prøvd lykken i utlandet – med blandede resultater. (Foto: Bjørn Opsahl)
Alex Rosén er tilbake med en ny runde av den populære reiseserien Folk i Farta. Det er duket for noen helt spesielle møter med nordmenn som har prøvd lykken i utlandet – med blandede resultater. (Foto: Bjørn Opsahl)
Bli med når Alex Rosén får et lynkurs i sjekking av sjekkemesteren sjølv, Neill Strauss. Du får også møte partyfikseren Magnus Rønningen som er blitt kjent med det som kan krype og gå av kjendiser i Los Angeles. Alex er med på én dag i Rønningens liv, og sammen drar de på byen for å finne ut om Strauss’ sjekketips fungerer i praksis.

Neill Strauss er kjent som mannen bak «Spillet» fra 2006 – boka som tar for seg reglene for hvordan menn skal lykkes med å sjekke damer. Kan Strauss lære Alex noe om kunsten å kurtisere damer?
Det blir en lang natt på byen for Alex og Magnus, som besøker de heftigste nattklubbene Los Angeles kan by på.

Mafiabesøk
Vi drar også hjem til den beryktede mafialederen Louis Frattos sønn, Johnny Fratto, som bor i en svær penthouse-leilighet i Beverly Hills. Han er med i radioprogrammet til Howard Stern, og eier motorsykkelbutikken Beverly Hills Choppers. I tillegg har han et produksjonsselskap som jobber med en ny tv-serie som skal hete "Son of a Gun", basert på det å være sønnen til Louis Fratto, også kalt "mafiaens usynlige mann".

Tatoveringsdronningen
Videre besøker vi tatoveringsdronningen Katherine von Drachenberg, aka Kat Von D, som er en av verdens beste tatovører og kjendisenes yndling. Hun er kjæreste med Nikki Sixx fra bandet Mötley Crüe, og er best kjent for arbeidet hun gjorde som tatovør i realityprogrammet Miami Ink og LA Ink. Kat er med som vampyr i filmen The Bleeding som kommer i 2009, og har akkurat gitt ut boken "High Voltage Tattoo" som inneholder en samling av kunsten og tatoveringene hennes.

Norsk motefotograf
Til slutt skal vi føle på fotograflivet sammen med den norske rocke- og motefotografen Bjørn Opsahl. Han har base i Los Angeles, og skal ha utstilling på Stenersenmuseet i sommer. Bjørn er med og dokumenterer Magnus & Alex sin ferd i englenes by.

Om programmet
I år 2000 dro Alex Rosén på tur rundt i verden hvor han møtte nordmenn som har prøvd lykken i utlandet – med vekslende hell. Den gangen møtte han folk som prinsessegemal Erling Lorentzen, diktator Kjell Laugerud og pornostjernen Sasha Gabor.

Nå har Alex vært på tur igjen. En reise som innebærer vrakdykking i Karibien, skattejakt i Colombia og et besøk hos den norske narkotikaministeren i Venezuela.

Produsert av NRK
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Pressekontakt: Mette K. Skjong, tlf 901 83 838
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900