Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 17. mars 2003 kl 19.30 Jobbfeber

Lyst til å jobbe med design?

Thomas Aune og Heidi Lundbakk ser nærmere på yrker som har med design å gjøre i kveldens program. (NRK-foto: Ole Kaland)
Thomas Aune og Heidi Lundbakk ser nærmere på yrker som har med design å gjøre i kveldens program. (NRK-foto: Ole Kaland)
Dersom du ønsker å jobbe med design, har du mange mulige yrkesveier. Hva med å bli grafisk designer, arkitekt, scenograf eller motedesigner? Dette er noen av yrkene programlederne Thomas Aune og Heidi Lundbakk ser nærmere på i kveldens program.

Kostymør, bildedesigner, 3D-designer og tømrerlære er andre muligheter vi kikker på.

Noen lurer kanskje på hva en tømrer har med design å gjøre, men det er nettopp han eller hun som må sette arkitektens planer ut i livet.

Om "Jobbfeber"
Tør å tenke utradisjonelt - selv om moren din er lege, må ikke du nødvendigvis bli det samme! Dette er oppfordringen programlederne Thomas Aune og Heidi Lundbakk gir alle ungdommer i "Jobbfeber". Det finnes hundrevis av spennende jobber, og gjennom sju programmer presenteres både velkjente og mer ukjente yrker.

"Jobbfeber" retter seg mot ungdom mellom 13 og 20 år.

Nettsatsing
"Jobbfeber" følges opp på internettsiden www.jobbfeber.no. Her kan du selv finne alle detaljer om yrkene som presenteres i tv-serien, i tillegg til informasjon om over 600 andre yrker.

Dessuten inneholder sidene stoff om arbeidsforhold, inntekt, studiesteder, fremtidsutsikter og tips om hvor du kan hente enda mer informasjon. Du kan også laste ned og se tv-serien om igjen.

Samproduksjon med Laterna Magica
Programledere: Thomas Aune og Heidi Lundbakk
Producer: Henrik Roaldsnes
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96