Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 10. mai 2000 kl 20.00 Krakk

Krakk (ttv)


NRK1 onsdag 10. mai kl 20.00
Krakk (2:7)

Nysgjerrige gjester

Det blir livlig i Krakk-studio på NRK1 i kveld. Programleder Elin Østraat har invitert tre gjester som lukter litt underlig, og som kaster seg over en blomsterpotte i studio og graver så jorda spruter. Gjestene er Tamm, Ip og Kvervil fra Norsk Ilderforening.

Ilderen er et kjæledyr som blir mer og mer populært i Norge. De blir like tamme som hunder og katter, men krever ikke like mye av eierne sine. Det eneste aberet med dem er at de lukter ganske sterkt når de er i brunst, og at de har en forkjærlighet for blomsterpottegraving. Men gode menneskevenner er de! De er dessuten svært søte og nysgjerrige, sier programlederen.

Betegnelsen \"søt og nysgjerrig\" kan også passe på to av de andre gjestene i kveldens Krakk, nemlig Stig Haug (33) og Stein Kvae (31) fra Stig&Steins idélaboratorium i Oslo. For tre år siden startet de opp en bedrift som jobber med å få frem kreativitet hos de som trenger det. Resultatet er stor suksess, og 10 millioner i omsetning pr. år.

-Kreativitet handler veldig mye om nysgjerrighet og lek, sier Stig Haug fra idélaboratoriet, og forteller at hele konseptet er bygget omkring lek og opplevelse. - Penger er overhodet ikke drivkraften vår, vi vil bare ha det artig med det vi gjør.
For å teste hvor kreative guttene egentlig er, sperret Krakk dem inne i en snekkersal i en halv time, og ba dem lage en evighetsmaskin. Resultatet kan du se på NRK 1 i kveld.

NRK1 onsdag kl 20.00

Bilde
Elin Østraat er programleder for Krakk. (Foto: Mona Møllebakken)

Egenprodusert underholdning fra NRK Troms
Programleder: Elin Østraat
Regi: Tore Flåm.
Prosjektleder: Christin Thobroe, 77 66 17 22
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956