Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 22. mars 2010 kl 19.45 Bedre puls

126 kilo mann i 6G

Deltakerne har blitt introdusert for idrettene de skal trenes i, og alvoret starter. Foto: Ole Kaland / NRK
Deltakerne har blitt introdusert for idrettene de skal trenes i, og alvoret starter. Foto: Ole Kaland / NRK
ing>Deltakerne har kommet i gang med treningen for alvor, og alle fire møter store utfordringer. Verst er det kanskje for Jostein, som skal opp i 6 G.

Det er senhøst, men snøen lar vente på seg. Trener Trude Dybendahl tar i bruk helt nye metoder for at Bedre puls-deltaker Siw virkelig skal få taket på staketeknikk .

Enorm hastighet
Biker-Jostein tar bobtrener Jørn Stian Dahl med på motorsykkeltur. Med hver sin Harley Davidson cruiser de til trening – men det blir enda tøffere når trener Jørn Stian krever harde løpsintervaller av Jostein. Han har en lang vei å gå for å bli i stand til å klare startspurten med boben – og for å få plass i den sammen med tre andre menn. Dessuten er gravitasjonskreftene store når man kommer opp i maks hastighet med en bob. Josteins kropp må trenes så den tåler hele 6 G, det samme som jagerflypiloter utsettes for. I motsetning til jagerflypilotene er ikke bobkjørerne kledd i drakter som tar av for støyten.

Sliter med motivasjonen
Treningsopplegget er tøft, og motivasjonen når et lavmål hos brytegutta Alex og Marius, så Yngvar tar alle med på Yoga for å samle fokus og heve motivasjonen. Marius er fristet til å gi opp hele greia.

Om serien:
I "Bedre puls" skjulte talenter" plukker trener og programleder Yngvar Andersen ut fire vanlige, utrente mennesker fra en søknadsbunke på nesten 1000, og skal finne deres idrettstalent.

I løpet av fem måneder skal de fire personene trenes fra å være sofapoteter til å nå et tøft, sportslig mål. Påstanden til trener og programleder Yngvar Andersen er: "Alle har et talent!"

Egenprodusert magasinprogram fra 2009
Programleder: Yngvar Andersen
Prosjektleder: Randi Hellum
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, 924 03 873 / 23 04 45 76
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
Publikumssevice