Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 19. november 2013 kl 20.55 Typen til: Alexandra Joner

På date med Norges mest sexy dame


I kveld får Leo føle på hvordan det er å være sammen med Norges mest sexy dame. Får han i det hele tatt ha henne i fred? Er det sånn at hun er en popdiva?

Leo innleder forholdet til Alexandra Joner i Trondheim, der hun holder konsert på Studentersamfundet. Etterpå er de på byen, danser og flørter. Alexandra synes Leo får mye oppmerksomhet fra andre damer, mens Leo mener at gutta ikke tør å nærme seg Alexandra engang. Til det er hun nemlig FOR fin.

Leo får møte Alexandras mor, det er viktig å gjøre et godt inntrykk. Alexandra og moren har nemlig et nært forhold, og Leo sjarmerer så godt han kan. Alexandra settes også på prøve da Leo må passe barnet til en kamerat av seg. Har Alexandra barnetekke?

Leo arrangerer date på keramikkstudio sterkt inspirert av scenen mellom Patrik Swayze og Demi More i «Ghost». Det er duket for romantikk, men er Alexandra en romantiker? Og er det håp for forholdet deres?

Om serien
Leo Ajkic dater åtte kjendisdamer på NRK3. På vegne av norske menn spør han hvordan det er å være kjæreste med Else Kåss Furuseth, Anne-Kat Hærland, Cecilia Brækhus, Anniken Huitfeldt, Alexandra Joner, Caroline Berg Eriksen, Caroline Andersen og Lise Myhre-Hestnæs.

Er for eksempel Else Kåss Furuseth flørtete? Har Cecilia Brækhus tid til å ha kjæreste? Er Anne-Kat romantisk?

Hvem har Leo egentlig best kjemi med?

Sendt tidligere.

Produsert av NRK 2013
Programleder: Leo Ajkic
Prosjektleder: Åslaug Sem
Med: Else Kåss Furuseth, Anne-Kat Hærland, Cecilia Brækhus, Anniken Huitfeldt, Alexandra Joner, Caroline Berg Eriksen, Caroline Andersen, Lise Myhre-Hestnæs
Kotaktadresse for presse: presse@nrk.no
TV-seere kan kontakte Publikumsservice, 23 04 70 00