Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 10. februar 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Hevnen er søt

Evan (Samuel Johnson) og Alex (Claudia Karvan) sliter med kjærligheten på hver sin kant. Vil de noensinne finne ut at av følelsene de har for hverandre? (Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) og Alex (Claudia Karvan) sliter med kjærligheten på hver sin kant. Vil de noensinne finne ut at av følelsene de har for hverandre? (Foto: Southern Star)
Det fins mange måter å hevne seg på, det får Jemima merke etter at hun avbryter Evan under en tale og senere spruter eddik ut over rommet hans. Etterpå vil hun gjøre det godt igjen, men Evan hevner seg med å avslutte all kontakt med henne.

Miranda er lykkelig over å få rollen som "Panterjente nr. 2" – helt til hun oppdager at hun bare skal syns i nærbilder og at stemmen hennes skal dubbes. Hun hevner seg ved å gjøre om replikkene. Produsenten vil gi henne sparken, men ifølge kontrakten må han betale henne fullt ut.

Alex går stadig ut med nye menn, som for eksempel Roger. Han kaller henne "en vakker kvinne", og Alex blir med ham i et selskap. Det viser seg å være et party for par. Alex forlater selskapet idet hun forteller at Roger er single. Hun får sin hevn, og Roger blir kastet ut. Gabrielle og Dominic har noen uenigheter, før de innser at alt er slutt mellom dem.

Richie faller for en fyr som heter Gerard. Han tror det er alvor, inntil han oppdager at Gerard bare bruker ham for å hevne seg.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin har vanskelig for å finne lykken sammen, og Gabrielle har det heller ikke lett med den gifte mannen Dominic.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Sweet Revenge"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim

Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83