Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 14. mai 2003 kl 22.55 Våre små hemmeligheter

Melbourne-gjengen tilbake

Vi møter igjen den glade gjengen I
Vi møter igjen den glade gjengen I "Våre små hemmeligheter". (Foto: Southern Star)
Den australske suksesserien "Våre små hemmeligheter" fortsetter i kveld på NRK2 etter en pause siden i fjor høst. I ti nye episoder skal vi følge gjengen i Melbourne, der livet dreier seg om kjærlighet og sex, vennskap og suksess.

I kveldens episode tar Wills sjalusi helt overhånd på en fest. Han blir full og prøver å tvinge seg på Sam i raseri. Sam sier hun vil forlate ham hvis det skjer igjen. Will lover bot og bedring.

Miranda konfronterer Simon med det seksuelle møtet med Richie. Simon angrer, men kan ikke love at det er noen framtid for deres forhold. Etter at hun har forlatt "Bli personlig", blir Kelly involvert i markedsføring på Internett, og møter en kollega som også er under opplæring, Paolo. Han er interessert i Kelly, både profesjonelt og personlig.

Alex’s venn, Eric, inviterer henne på gruppetur en weekend, men det viser seg at det er bare de to når de kommer fram. Eric prøver seg på henne, men Alex avviser ham, og spenningen truer med å ødelegge vennskapet deres.

Etter en fuktig kveld med Carmen, regner Evan med at forholdet deres er i orden igjen. Men Carmen er av en annen oppfatning. Det at de hadde sex var bare noe som skjedde i fylla. Evan er knust, og kan knapt holde ut frustrasjonen.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Sibylla Budd (Gabrielle), Samuel Johnson (Evan), Spencer McLaren (Richie), Deborah Mailman (Kelly), Damian De Montemas (Jason), Claudia Karvan (Alex), Abi Tucker (Miranda) og Joel Edgerton (Will).
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83