Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 8. april 1999 kl 23.15 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)


NRK1 torsdag 8. april kl 23.15
Kodenavn Bugs

Overraskende gjensyn

I kveldens episode av spenningsserien \"Kodenavn Bugs\" blir et vaktfirma utsatt for innbrudd. Firmaet har ansvaret for å passe på to nøkkelvitner i en rettssak døgnet rundt.
En farlig kriminell ved navn Rokov sitter i fengsel i påvente av at saken mot ham skal komme opp. Man vet at han har mektige allierte utenfor murene, og derfor tas alle mulige forholdsregler for å beskytte de to mennene som skal vitne mot ham.
Så klarer man da også å ta til fange mannen som bryter seg inn i firmaet. Han forlanger straks å få snakke med Beckett. Til Becketts forskrekkelse er det hans egen far, Matt, som er den mystiske inntrengeren. De har ikke sett hverandre siden Becketts mor døde for mange år siden.
Matt jobbet tidligere som etterretningsagent, og mange mennesker, deriblant Beckett selv, har regnet med at han hadde hoppet av. Men Matt insisterer på at han ikke er noen forræder og at han har de edleste motiver...

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Her følger vi tre detektiver som hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av avansert teknologi og utradisjonelle metoder. Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, blant annet hiten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK-seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.
NRK1 torsdag kl 23.15

Bilde (via Scanpix/Data- tv/Internett)
Beckett (Jesse Birdsall) blir trukket inn i en sak der hans far er involvert.

Britisk spenningsserie
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (serie 4)
I hovedrollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51