Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 26. oktober 2010 kl 22.30 Ta en Tattoo

Den ultimate tatovering


I kveld avsluttes jakten på den ultimate tatovering. Morten snakker med folk som har funnet sin perfekte tatovering. Programlederen prøver å få svar på hvordan man garantert blir fornøyd med tatoveringen sin livet ut.

På den årlige tattoobåten mellom Stockholm og Turku hylles sjømennene hvert år med et realt sjøslag i tatoveringens navn. Her får Morten også se hvordan de lager sin helt spesielle fusion-tatovering.

Avgjørelsens time
Samtidig samles juryen bestående av Alex Rosén, Gerd Liv Valla, Jenny Skavlan, Carl Bergsvik og Mortens døtre Charlotte og Ida for å ta det skjebnesvangre valget på Mortens vegne. Selv om de har svært delte meninger, må de nå bli enige om hvilket av de 7 forslagene som har blitt samlet inn i løpet av serien, som skal ende opp på armen til Morten.

Etter at dommen har falt, plasserer vinneren Morten i tatoveringsstolen for totalt 12 timers spenning og smert, før den nye tatoveringen er ferdig. Siste hånd på verket blir lagt på Oslo Tattoo Convention, stedet der Morten startet jakten sin nøyaktig 1 år tidligere.

Om serien
NRK og Limelight Film & TV har laget Norges første tv-serie om tatoveringer! Gjennom seks episoder følger vi programleder Morten Skovdahl i hans jakt på den ultimate tatovering.

Med seg på veien har han sin mentor Super’n (også kjent som en del av Berserk-mannskapet), 7 tatovører som tegner hvert sitt forslag til den nye tatoveringen, og en egen jury som skal hjelpe Morten å ta det avgjørende valget. Juryen består av Gerd Liv Valla, Alex Rosén, Jenny Skavlan, Mortens døtre Charlotte (10) og Ida (7) og tatoveringsdommer Carl Bergsvik.

Programserien inneholder også tatoveringshistorie, messer, tabber, inspirasjon, kjendiser, eksperter, tips og triks. Alt pakket inn i selvironi, humor og galskap.


Underholdningsserie i 6 deler
Produsert av: Limelight Film og TV A/S for NRK (2009)
Programleder: Morten Skovdahl
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/975 252 87
TV-seere bes kontakte Publikumssevice, tlf 815 65 900
LENKER
  • Følg også serien på Facebook