Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 28. februar 2001 kl 20.00 Du skal høre mye ...

Du skal høre mye ... (ttv)

NRK1 onsdag 28. februar kl 20.00
Du skal høre mye

Taket løfter seg i Rorbua...

I kveld får Rorbua storfint besøk når sangeren Øystein Wiik dukker opp og trår til med sanger fra repertoaret til den store Caruso. I tillegg blir det gode historier fra Trøndelag og revy fra Finnmark. Tore Skoglund har som vanlig samlet glade mennesker rundt seg.

Søskenparet Hanne og Bård Egil Alstad fra Melhus jobber begge to i legemiddelbransjen. Legegjerningen og medisinbruk har alltid vært takknemlige temaer i den humoristiske fortellerkunsten, og Hanne og Bård Egil bidrar med historier både fra bransjen og andre trønderhistorier.

I revyinnslaget fra Finnmark møter vi Jan Hilmar Øien som har noen betraktninger om været der nord.

Øystein Wiik er en av Norges mest feirede musikalstjerner. Det er særlig på Det Norske Teatret i Oslo han har markert seg i store roller som blant annet Tony i \"West Side Story\", Theo i \"Piaf\", tittelrollen i \"Sweeney Todd\", Rum Tum Tagger i \"Cats\", skredderen i \"Spelemann på taket\", samt Jean Valjean i \"Les Miserables\", som han senere også spilte i Wien og London.

Wiik har gjestet internasjonale scener i operaer og operetter, og han har skrevet librettoen til musikalen \"Sofies verden\" etter Jostein Gaarders roman. Ved urpremieren i Ettlingen, Tyskland i 1998 hadde han en av hovedrollene.

NRK1 onsdag kl 20.00

Egenprodusert underholdning fra NRK Troms
Programleder Tore Skoglund
Prosjektleder Hans Børge Hartvigsen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)