Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 1. november 2009 kl 20.05 Elixir

Dobbelt mesterskap

Komiker Jonna Støme under 1500 meter’n i VM på skøyter i Vikingskipet.  (Foto: Mastiff)
Komiker Jonna Støme under 1500 meter’n i VM på skøyter i Vikingskipet. (Foto: Mastiff)
I kveld er det endelig klart for alpinduell når Henrik Mestad og Trond Espen Seim møtes i slalåmbakken. I tillegg skal Jonna Støme ut på glattisen for å fullføre 1500 meter under VM på skøyter i Vikingsskipet.

Fra å kunne absolutt ingenting er en knippe kjente nordmenn blitt pisket frem av idrettsheltene sine til en finale hvor de har måtte vise hva de har lært. Noen har klart målene sine, andre ikke.

I kveld gjenstår de to siste finalene. Skuespillerne Trond Espen Seim og Henrik Mestad skal konkurrere mot hverandre i alpint, mens Jonna Støme skal prøve seg på 1500 meter på skøyter under VM i Vikingskipet.

Om serien
Sju av Norges største idrettsstjerner har i løpet av åtte programmer lært opp hver sin elev i sin sportsgren. Målet med serien er at deltakerne skal lære seg å mestre idretten, samtidig som seerne får et innblikk i hva som skal til for å bli god, og selv bli inspirert til å trene. I løpet av åtte episoder har vi fulgt de ulike konstellasjonene fram mot det sportslige målet som ble satt da kjendisen og idrettsstjernen møttes for første gang.

Kjetil André Aamodt og Finn Christian Jagge har trent skuespillerne Trond Espen Seim og Henrik Mestad i alpint, mens golfstjernen Per Haugsrud har sørget for at politiker og advokat Abid Raja ble god nok til å gå en hel golfmatch. Cecilia Brækhus drillet skuespiller og programleder Henriette Bruusgaard i bokseringen og gjorde henne god nok til å gå en diplomkamp. Komiker Jonna Støme bestemte seg for å gå VM på skøyter da han møtte sin trener, Ådne Søndrål, mens radiofantomet Finn Bjelke overbeviste Ingrid Kristiansen om at det var et mål nok i seg selv å bare komme seg rundt Sognsvann.

Norsk underholdningsserie i 8 deler
Produsert av Mastiff for NRK (2009)
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no