Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 2. april 2012 kl 21.30 Film: Rocky Balboa

Legenden Rocky Balboa


Rocky Balboa er tilbake. Kan han hevde seg mot verdens nye boksehåp, tretti år etter sin storhetstid?

For tretti år siden var Rocky en mann uten fremtid, helt til hans livs mulighet en dag presenterte seg i form av en boksekamp mot legenden Apollo Creed. Rockys pågangsmot og braksuksess gjorde ham til et forbilde for millioner av mennesker.

Berømmelsen falmet
Nå har berømmelsen falmet. Den middelaldrende Rocky Balboa tilbringer dagene alene på restauranten sin "Adrian’s", oppkalt etter hans avdøde kone. Sønnen Rocky Jr. er mer opptatt av å leve sitt eget liv. Men selv om han er en falmet mann utvendig, brenner pågangsmotet fortsatt i Rockys hjerte.

Rocky tilbake i ringen
Så en dag kommer noen på tanken om å få Rocky tilbake i ringen. Den nye regjerende mesteren Mason "The Line" Dixon er dyktig, men kan han slå Rocky Balboa? Og kan Rocky Balboa hevde seg i ringen igjen så mange år etter at karrieren tok slutt?

Også denne Rocky-filmen er skrevet og regissert av Sylvester Stallone, som naturligvis også er tilbake i rollen som boksehelten selv.

Sendt tidligere.

Amerikansk drama fra 2006
Originaltittel: Rocky Balboa
Produsert av: MGM
Regissert av: Sylvester Stallone
I rollene: Sylvester Stallone (Rocky), Burt Young (Paulie), Antonio Tarver (Mason "The Line" Dixon), Geraldine Hughes (Marie) og Milo Ventimiglia (Robert Balboa Jr.).
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, 92 40 38 70 / 23 04 45 76
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, 815 65 900