Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 5. februar 2002 kl 19.30 Gründerdansen

Siste dans for gründere

I ”Gründerdansen” har vi sett at veien til egen bedrift kan være kronglete, uforutsigbar og full av overraskelser. I siste sending skal det handle om finansiering. Og en av finalistene i gründer-konkurransen får et ekstra puff framover: Det vanker en million kroner på vinneren – og faglig oppfølging i et helt år!

”Ingenting er umulig!” – under dette mottoet er potensielle gründere og andre mennesker innbudt til å være med i serien. Basert på egen erfaring har de fortalt sin historie og lagt fram en drøm eller idé som de vil prøve å realisere. I ukens sending får vi vite hvem av dem som har den beste forretningsideen. Programleder Ingeborg Omdal Lykseth har også noe i bakhånd til de øvrige deltakerne i konkurransen.

Finansiering
Når en god forretningsidé skal realisereres, kan det være nødvendig å finne interesserete investorer. I programmet medvirker investor Alexander Woxen. Vi får vite hvordan investorer tenker, og hva vi bør tenke på før vi henvender oss til en.

Mer om serien finner du på: www.nrk.no/grunderdansen

Innkjøpt norskprodusert programserie
Infotelefon: 355 44 800 mellom kl. 08.00-16.00 – adresse: Gründerdansen, Pb. 3114 Handelstorget, 3707 Skien
Programleder: Ingeborg Omdal Lykseth (http://www.lyk-z.no)
E-post: grunderdansen@nrk.no
Kontaktperson i Programinnnkjøp: Gunilla Gaarder, 23 04 93 64
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Ekteparet Grete og Reagan James er blant finalistene i Gründerdansens konkurranse med en million kroner i potten. (Foto: Lyk-z videoprod.)