Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 27. januar 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Suzy, 6 år, savnet

Politikonstablene Maurice Bosco (Jason Wiles) og Faith Yokas (Molly Price) i
Politikonstablene Maurice Bosco (Jason Wiles) og Faith Yokas (Molly Price) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
En Chicago-lege er kommet til New York for å lete etter sin seks år gamle niese som er savnet. Politifolkene Yokas og Bosco får et svare strev med å finne jenta.

Lille Susy er datter av Chicago-legen Susan Lewis’ søster, den vinglete Chloe. I New York snakker legen med vitner som hevder at Susy sist ble sett da en uniformert politimann dro av gårde med henne.

Konstablene Yokas og Bosco får saken, og deres mistanke retter seg straks mot Susys stefar som er politimann i New Jersey.

Tatiana vender hjem
Politimannen Sullys russiskfødte kone ble så opprørt da sønnen ble skadd i et bandeoppgjør i New York, et oppgjør Sully var en sentral aktør i, at hun flyttet hjemmefra. Med ett står hun i døra igjen.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3), i kveld: "Unleashed" (ep. 21)
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse