Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 21. november 2012 kl 19.45 Teenage Boss

Familiens pengesluk


Anniken bor med familien sin utenfor Drammen. Hun fyller fritiden sin med hest, blogging og shopping med venninnene sine. Hvordan vil hun takle ansvaret med å styre familiens økonomi en hel måned?

Foreldrene kaller Anniken for familiens pengesluk, og mener hun ikke er klar over hvor mye penger hun egentlig bruker. Vil ansvaret gjøre at hun får en aha-opplevelse om eget forbruk?

Annikens plan som teenage boss er å gi foreldrene det samme i ukelønn som hun pleier å få, 200 kroner. 200 kroner rekker ikke engang til mors telysforbruk, og det virker som det kan bli en konfliktfylt måned for Anniken og familien.

Om serien
Seks norske ungdommer får nye økonomiske gleder og bekymringer når «Teenage Boss» er tilbake på skjermen med andre sesong.

Vi møter tre gutter og tre jenter som alle får ansvar for familieøkonomien i en hel måned. Hva skjer når foreldrene gir fra seg både lønna og regningene?

Investor og gründer Shahzad Rana deler i år coachingjobben med Kristina Picard, og bistår ungdommene når de tar fatt på jobben med å fordele pengene slik tenåringene mener er riktig selv.

Shahzad Rana er investor og gründer, Kristina Picard er tidligere økonomiredaktør på Dinside.no.

Egenproduksjon 2012
Prosjektleder: Randi Helland
Presseansvarlig : Sarah Jordanson Fauske , tlf: 41506747
TV- seere bes henvende seg til Publikumsservice