Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 9. oktober 2002 kl 19.55 Borettslaget

Kuram har problemer


 Finske Piirka er dømt til å gå på truckførerkurs. (NRK-foto: Ole Kaland)
Finske Piirka er dømt til å gå på truckførerkurs. (NRK-foto: Ole Kaland)
Kuram vet ikke hva han skal gjøre med datteren Fatima. Konas familie i England var ikke interessert, og heller ikke familien i Pakistan vil ha henne. De har hørt ryktene om at hun er for tynn og derfor stygg.

Han får høre at det er singeltreff i borettslaget, og bestemmer seg for å gå på det. Men der er det dårlig med passende menn til Fatima. Snart er alle ideene hans brukt opp, bortsett fra den om å søke hjelp hos media!

For Ali derimot går det meget bedre. Han er kjempeforelsket i kjæresten Eva og fantaserer om forlovelse. Det er helt til han i stedet får seg et realt sjokk av henne.

Det er selvfølgelig Narvestad som arrangerer singeltreffet i Tertitten, men når han ankommer lokalet er ikke ting som det burde.

Trude og Yngve har vært på kjendistreff, og dagen derpå viser seg å bli ekstra ille. Yngve har inkassobyråene på nakken etter oppussingen, mens Trude får overraskende besøk av sin bekymrede mor Edith.

Finske Piirka har prøvd både Grand Hotell og Kiwi, men ingen av delene fungerte for han. Nå har aetat sendt ham på truckførerkurs, og det skal vise seg å være midt i blinken!

NRK Underholdning
Egenprodusert dokumentarsåpe
I rollene: Robert Stoltenberg
Regi: Vibeke Ringen, 92 42 22 22
Prosjektleder: Axel Hveding, 23 04 91 12
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilde
Finske Piirka er dømt til å gå på truckførerkurs. (NRK-foto: Ole Kaland)