Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 8. juni 2004 kl 20.05 Whoopi

Kløpper i poker

Rita (Elizabeth Regen) i den amerikanske komiserien
Rita (Elizabeth Regen) i den amerikanske komiserien "Whoopi". (Foto: Carsey-Werner-Mandabach Distribution)
Hotelleieren Mavis’ er ikke en dame som går i syklubb, derimot i pokerlag. Hva hun ikke vet, er at Rita har skjulte evner i poker.

På Courtneys anbefaling tar Mavis med seg hans kjæreste Rita i et pokerlag for damer, noe både han og Mavis kommer til å angre på.

Rita viser seg å være et strå hvassere enn de andre tror, og da Courtney vil at hun skal trekke seg fra pokerlaget, bryter hun med ham. Plutselig står han både uten jobb og kjæreste.

Mavis trår til
Mavis føler seg delvis skyldig i Courtneys ulykke. Hun forsøker å "peppe opp" broren før han skal i et jobbintervju. Og hun allierer seg med Nasim i et desperat forsøk på å redde forholdet mellom Rita og Courtney.

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Sendes også torsdag i samme kanal.

Innkjøpt komedie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC
Originaltittel: "Whoopi", serie 1, i kveld: "Rita Plays Poker"
I de viktigste rollene: Whoopi Goldberg (Mavis Rae), Wren T. Brown (Courtney Rae), Elizabeth Regen (Rita), Omid Djalili (Nasim)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57Bilde
Rita (Elizabeth Regen) i den amerikanske komiserien "Whoopi". (Foto: Carsey-Werner-Mandabach Distribution)


LENKER
  • whoopishow 
  • Mer om Whoopi