Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 14. mars 2001 kl 20.00 Du skal høre mye ...

Du skal høre mye ... (ttv)

NRK1 onsdag 14. mars kl 20.00
Du skal høre mye...

Marianne Krogness - travel dame i Rorbua

Programleder Tore Skoglund og Rorbu-folket har forhåpentligvis kommet seg etter feiringen av program nummer 200. I kveld er Tore Skoglund på plass igjen, og blant gjestene er Marianne Krogness. Også kokken Bjarne Rimi dukker opp med nye mattips.

Marianne Krogness har besøkt Tromsø og Rorbua før, men hun tar mer enn gjerne turen dit igjen. Hun er en travel dame som får tid til det meste. Hun har gitt stemme til mange forskjellige skapninger i tegne- og dukkefilmer, og hun driver lunsjteater sammen med Benny Borg. Tidligere i år presenterte de revynumre fra sitt sommershow med tittelen \"En gammel ørn og ei røy\".

Marianne Krogness startet i Tramteatret og Pelle Parrafins bøljeband på 70-tallet, og hadde et solid comeback 20 år etter som Shell-dama i tv-reklamen som festet seg på det norske folks netthinner for all tid.

Kokken Bjarne Rimi dukker opp i Rorbua med jevne mellomrom. Egentlig heter han Pål Espen Kilstad og jobber i NRK på Tyholt i Trondheim. Forbildet er naturligvis Arne Brimi. Hvilke mattips Bjarne Rimi kommer med i kveld skal være en overraskelse.

Gode historier blir det aldri nok av hos Tore Skoglund, og denne gangen kommer Oluf Torstensen fra Bodø og Odd Rune Hansen fra Alta for å fortelle om folk og fe nord i landet. Trond Myhre sitter trofast ved sitt kjære piano.

NRK1 onsdag kl 20.00

Egenprodusert underholdning fra NRK Troms
Programleder Tore Skoglund
Prosjektleder Hans Børge Hartvigsen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)