Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 10. april 2005 kl 17.00 Salmesus fra Sørlandet

Med gitar og vitnebyrd.

Marit Stokken og Irene Krokeide Alnes (i midten) sammen med Anette Strømsbo Gjørv og Pastor Jan Gossner. (Foto:NRK)
Marit Stokken og Irene Krokeide Alnes (i midten) sammen med Anette Strømsbo Gjørv og Pastor Jan Gossner. (Foto:NRK)
Noen tror at evangelistene som reiser land og strand rundt med sine gitarer og prekener, er gått ut på dato, men Marit Stokken og Irene Krokeide Alnes viser det motsatte. I over 30 år har de vært et uadskillelig radarpar, og det er ikke få bedehus og kirker rundt om i landet som har hatt besøk av de to syngende vestlendingene.

At de er populære rundt om i landet forteller også salget av deres plateinnspillinger. 150 000 solgte plater på 17 innspillinger.

Marit og Irene setter sitt preg på "Salmesus fra Sørlandet" der de på en enkel måte snakker om sitt arbeid og ikke minst hva troen betyr for dem. Gjennom sangen og gudsordet forteller de om hjelp også når livet røynet på, når sykdom og død truet.

Et vitnesbyrd om Jesus som den gode hyrde.
Dette er tema for programmet som er tatt opp i Kristiansand Frikirke. Menighetens pastor, Jan Gossner, er møteleder, og Anette Strømsbo Gjørv samtaler med Marit og Irene.

Det blir ord om trygghet ledsaget av frisk sang der åpningsmelodien er Petter Dass’ legendariske "Herre Gud, ditt dyre navn og ære."

Innkjøpt religiøst program
Pressekontakt Anna-Marie Normann tlf 23 04 78 53 / 907 75 758