Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. mars 2005 kl 22.25 Med hjartet på rette staden

Mer muffens i Aidensfield

Bellamy (Mark Jordan, t.v.) og Ventress (William Simons) i
Bellamy (Mark Jordan, t.v.) og Ventress (William Simons) i "Med hjartet på rette staden". (Foto:Yorkshire TV)
Overbetjent Merton lar Bellamy og Ventress hilse på sine nye kollega Steve Crane. Mike er overført til spaningsavdelingen.

Steve, Bellamy og Ventress får fullt opp å gjøre med en rekke innbrudd på bondegårdene rundt Aidensfield. Tre bønder, Rawlins, Farrow og Matthew er særlig utsatt, og Steve overrasker en gårdsarbeider som har brutt seg inn i et våningshus hos Matthew.

Gårdsarbeideren angriper Steve og klarer å stikke av. Matthew melder at penger han hadde i madrassen, er forsvunnet. Mike bebreider Steve at han ikke kalte på hjelp over politiradioen.

Fingrene fra fatet
Mike spaner på en kjent forbryter som har en kjæreste i Aidensfield, men heller ikke Mike har særlig hell med seg. Tilbake på politikammeret merker han at alle kontorene er ryddet og vasket. Av hvem? Steve viser det seg. Da Mike finner et foto av sin avdøde kjæreste Tricia på gulvet, ber han Steve slutte med ryddingen og holde fingrene fra fatet.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2002)
Originaltittel: Heartbeat , (sesong 12)
Kveldens episode: Hung For A Sheep
Produsert av: Yorkshire Television
Med: Jason Durr, Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson, William Simons, Tricia Penrose, Derek Fowlds, Geoffrey Hughes
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57