Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 8. oktober 2010 kl 20.00 Beat for beat

Skuespill, komikk og sang


Skuespillerne Charlotte Frogner og Frank Kjosås kjemper mot to av våre mest populære komikere – Terje Sporsem og Lisa Tønne.

Charlotte Frogner har til tross for sin unge alder spilt seg selv som gammel dame på 94 år i den kritikerroste forestillingen "Evig ung". Hun ble belønnet med prisene Beste forestilling og Årets gjennombrudd for sin innsats. Mange kjenner henne kanskje best fra rollen som Maria Blix i serien "Hvaler". Hun gikk ut av Statens Teaterhøgskole i 2004 og har siden vært ansatt ved Det Norske Teatret. Denne høsten kan du se henne i rollen som Natalie i "Next to normal" og som Fanny i "Den stygge". I "Next to normal" spiller hun mot sin Frank Kjosås, som er hennes makker i kveld.

Frank Kjosås er også født i 1981 og ansatt ved Det Norske Teatret. Han har en lang merittliste på teaterscenen, blant annet som sitt gamle jeg i "Evig ung". Hans rolle som Judas i "Jesus Christ Superstar" har fått knallkritikker. Frank har en egen fanklubb på nett, hvor man til og med kan få kjøpt sin egen Frank Kjosås-genser!

To multientertainere
Terje Sporsem har bursdag på 17. mai. Trebarnspappaen har gjort det meste innen underholdningsbransjen. Han er trubadur, revyskuespiller, sanger, stand up-komiker, programleder, danseløve, og han har fridd til sin nåværende kone direkte på radio. Terje er aktuell i høst med "Zebra Grand Prix", hvor han får andre kjendiser til å leve ut råkjøreren i seg.

Lisa Tønne kom til verden i Teheran i Iran i 1977, men har vokst opp i Trøndelag. Hun er en prisbelønnet komiker, som i likhet med sin lagkamerat i kveld har flere jern i ilden. Hun er revy- og musikalartist, skuespiller, programleder og stand up-komiker.

Mange kjenner henne fra rollen som Solveig i serien "Seks som oss", men de aller fleste forbinder henne nok med hennes figur Ali Reza. Som denne karakteren har hun hatt både forestillinger og TV-serie – alt til strålende kritikker. I desember venter hun sitt andre barn, men først skal hun prege fredagskveldene våre, først denne uken som deltaker i "Beat for beat" og senere som vikarierende lagleder i "Nytt på nytt".


Egenprodusert underholdning
Produsert av NRK Underholdning (2010)
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Stig Karlsen
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 911 64 716
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no