Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. oktober 2003 kl 19.55 Beat for beat, tone for tone

Grand Prix-stemning hos Dyrhaug

I kveld arrangerer programleder Ivar Dyrhaug et lite
I kveld arrangerer programleder Ivar Dyrhaug et lite "Grand Prix". Både Alf Gunnar "Alfie Nilsen, Charlotte Nilsson, Marius Lien og Jorun Erdal har vært med i melodifestivalen. (NRK-Foto: Anne Liv Ekroll)
Alle deltakerne i kveldens "Beat for beat" har erfaring fra Melodi Grand Prix. Både Alf Gunnar "Alfie" Nilsen og Marius Lien fra Daddy Cool måtte gi tapt i årets norske finale. Men i "Beat for beat" går garantert en av dem av med seieren. Med seg på laget har de Charlotte Nilsson og Jorun Erdal som også har erfaring fra melodifestivalen.

Charlotte Nilsson har vunnet før. I 1999 vant hun den internasjonale Melodi Grand Prix med låten "Take Me to Your Heaven". Nå er hun nygift, gravid og lykkelig. Hun stiller på lag sammen med Alf Gunnar "Alfie" Nilsen, som ble nr. 2 i årets norske finale. Han slo gjennom som en av medlemmene i popgruppen Cape, og nå er han programleder på TVNorge.

Norske finalister
Det er en viss fare for at det blir mye Grand Prix-sanger i kveld. Også det andre laget har erfaring fra musikk-konkurransen. Marius Lien deltok i den norske finalen i år med bandet Daddy Cool. Hans makker i kveld, Jorun Erdal, har jobbet mye sammen med Øyvind Blunck og Hege Schøyen, og også hun har deltatt i Grand Prix.

Om "Beat for beat"
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I vårsesongen hadde serien et snitt på 1 148 000 seere med en markedsandel på 70 prosent. Dette er åttende sesong for den populære musikk-konkurransen, og Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78