Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 13. januar 2003 kl 20.05 Stereo

Stereo blir stereo igjen!

Nina S. Martin og Guttorm Andreasen er klare for en populærkulturell vår (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Nina S. Martin og Guttorm Andreasen er klare for en populærkulturell vår (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
På mandag går ”Stereo” løs på et nytt år og 70 sendinger med film, musikk, litteratur, design, moter, tegneserier og kunst. Nina S. Martin har fått en ny makker i studio - sammen med tidligere Petre-kamerat Guttorm Andreasen holder hun seerne oppdatert på trender, populærkultur og livsstil.

Denne våren kan redaksjonen friste med fire spesialsendinger, i tillegg til sending fra både den internasjonale filmfestivalen i Tromsø og by:Larm i Trondheim. Allerede torsdag 16. januar tar Guttorm Andreasen og ”Stereo”s egen filmanmelder Anne Hoff pulsen på Tromsø i en 45 minutter lang direktesending, der vi får møte regissørene Danny Boyle (”Trainspotting”, ”The Beach” og ”Shallow Grave”), Baltasar Kormakur (”101 Reykjavik”), Bent Hamer (”Eggs”) og andre filmentusiaster.

Hvem vinner festivalpass?
Guttorm Andreasen og Anne Hoff er ikke de eneste ”Stereo”-redaksjonen sender til Tromsø. Tirsdag får vi vite hvem som vinner festivalpass, fly og hotellopphold etter å ha klikket seg inn på ”Stereo”s konkurranse på nett. På tirsdag spiller også svenske Lars Demian i studio.

Faste husvenner
Anne Hoff og Jan Vardøen er fortsatt husvenner i ”Stereo”, og denne sesongen har Jan Vardøen fått et uvanlig oppdrag: Når ”Stereo” ønsker sin onsdagsgjest velkommen, skal Vardøen mikse en drink som viser gjestens personlighet. Hvilken drink tror du beskriver Sven Nordin best? Slike problemstillinger skal Vardøen forsøke å gi seerne svar på allerede på onsdag når den første gjesten kommer i studio.

Einar Ryvarden skal fortsatt holde seerne oppdatert innenfor elektronikkens verden, og Knut Hoem fra ”Ordfront” på P2 trår til som boktipser. Han kommer til å konsentrere seg om pocketbøker, og viser deg hva du skal se etter dersom du vil ha gode leseropplevelser for en billig penge. Det vil også fortsatt handle om tegneserier, og i vår er det tegneserieskaperne selv som dukker opp på skjermen.

Stereo sender på NRK2 kl. 20.05 mandag til torsdag.

Egenprodusert kulturmagasin
Programleder: Nina S. Martin og Guttorm Andreasen
Prosjektleder: Line Hødnebø
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96