Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 25. juni 1999 kl 20.10 Alle borte

Alle borte (ttv)


NRK1 fredag 25. juni kl 20.10
Alle borte (4:6)

Svein Gundersen feirer hos Iren

En av popbransjens store bakmenn, Svein Gundersen, fyller 50 år og blir behørig feiret hos Iren Reppen i kveld. Halvdan Sivertsen, Jørn Hoel og Bjarne Brøndbo feirer med.
Svein Gundersen har jobbet som musiker, låtskriver og produsent for bortimot \"alle\" norske artister siden 60-tallet, og i år fyller han 50 år. Iren skal liksom overraske ham - helt planlagt - med bløtkake.
Både Halvdan Sivertsen, Jørn Hoel og Bjarne Brøndbo har brukt Svein Gundersen som produsent og/eller låtskriver. Han er blant annet mannen bak Jørn Hoels største hit\'er, \"Har en drøm\" og \"Ei hand å holde i\". Begge disse låtene får du høre i kveldens sending - om enn i en litt annen form enn vanlig....

Trønderversjon
Bjarne Brøndbo ble bedt om å lage en trønder-rock- versjon av \"Har en drøm\", men sier selv at melodien er så vakker at han ikke fikk til å harselere med den.
Og det er nettopp den type musikk Svein Gundersen er kjent for, melodier som går rett i hjertet og hjernen på folk. Og blir der.
- Selv har Svein Gundersen aldri oppsøkt rampelyset, og Iren gleder seg til å la ham være hovedperson i en hel time en fredagskveld på NRK1.

NRK1 fredag kl. 20.10

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Halvdan Sivertsen, Svein Gundersen, Bjarne Brøndbo og Jørn Hoel feirer hos Iren Reppen i kveld. (Foto: Yngve Olsen Sæbbe)

2. Iren Reppen lager bursdagsselskap for Svein Gundersen i kveld. (Foto: Yngve Olsen Sæbbe)

Egenprodusert underholdning fra NRK Troms i seks deler
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Ved Elin Østraat og Kåre Sørensen
Programleder: Iren Reppen